Bonaparte tapijt

Tapijtspecialist Van der Wal Interieurs verkoopt topmerk Bonaparte in Leerdam

Tapijt van Bonaparte in de regio Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen en Vianen

Een trendy vloerkleed of verrassend tapijt: Van der Wal Interieurs in Leerdam heeft tapijt van Bonaparte in de collectie. Bonaparte gebruikt graag milieuvriendelijke materialen voor een comfortabele woonomgeving en een sfeervol interieur.

We
dress
your
home

Uitstraling in je huis met tapijt van Bonaparte

Maak een statement in je huis door een bepaalde stijl neer te zetten. Met Bonaparte kun je vele kanten op, van grafische prints, een romantische stijl tot een vintage look met vervaagde klassieke dessins.

De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij Van der Wal Interieurs geven we graag advies.

Kleed je huis aan met een vloerkleed van Bonaparte

Met een Bonaparte vloerkleed in de woonkamer maak je het warmer en zachter. Kies voor een sierlijk afgewerkte tapijtrand om het persoonlijker te maken.

Bonaparte heeft veel vertrouwen in haar product en geeft dus jarenlange garantie. Bovendien voert dit merk het GUI-logo met toestemming van de Duitse Allergie- en Astmabond. Bonaparte tapijt. draagt bij aan een gezond binnenklimaat zonder veel opdwarrelende stofdeeltjes.

Meer informatie vindt je bij Van der Wal Interieurs, te vinden in de regio Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen en Vianen.

Bekijk ons tapijt

Aandacht voor jouw interieur

De toewijding van vroeger en de materialen en technieken van nu: kiezen voor Vivante is kiezen voor 100% ambachtelijk vakmanschap. Met hart voor interieurstyling, met veel kennis van zaken en met een perfectie tot in de kleinste details maakt jouw Vivante interieurspecialist beslist het verschil.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.