Van Besouw tapijt

Tapijtspecialist Wooncentrum Snoeken verkoopt topmerk Van Besouw in Ruinen

Tapijt en vloerkleed van Van Besouw in de regio Meppel en Hoogeveen

'Liever creëren dan imiteren' vindt tapijtmerk Van Besouw. Wooncentrum Snoeken in Ruinen heeft dit A-merk in de collectie.

We
dress
your
home

Tapijt van Van Besouw volgens drie kernwaarden

Van Besouw, ooit begonnen als wever van jute zakken, produceert nu eigentijds tapijt. Dit doet het merk volgens drie kernwaarden:

  • authenticiteit: Van Besouw levert tapijt met oog voor detail volgens Nederlands vakmanschap.
  • vooruitstrevendheid: voor de vloeren die een lange levensduur hebben, staat innovativiteit hoog in het vaandel.
  • eerlijkheid: de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en er worden pure materialen gebruikt.

Het tapijt en de vloerkleden van Van Besouw vind je onder meer bij Wooncentrum Snoeken, vloerenspecialist in de regio Meppel en Hoogeveen.

Juiste karakter in huis met Van Besouw

Van Besouw gebruikt drie unieke processen om hun tapijt en vloerkleed te produceren: breien, weven en tuften. Elke dag wordt gewerkt aan product- en kleurontwikkeling om te zorgen voor een verrassend resultaat.

Het tapijtmerk zet in op het juiste karakter in jouw leefruimte en besteedt daarom veel tijd aan de ontwikkeling van verschillende designs.

Meer advies nodig? Kom gerust eens bij Wooncentrum Snoeken langs in Ruinen. We bieden verschillende collecties op het gebied van vloeren in de regio Meppel en Hoogeveen.

Bekijk ons tapijt

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Wooncentrum Snoeken kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.