Duorolgordijnen koop je in Ruinen

Stijlvolle raamdecoratie vind je bij Wooncentrum Snoeken

Naar collectie duorolgordijnen

Het mooiste duo rolgordijn koop in de regio Meppel en Hoogeveen

Met een duo rolgordijn creëer je het perfecte evenwicht tussen lichtinval en privacy. Een duo rolgordijn is een mooie en functionele toevoeging aan je interieur. Wooncentrum Snoeken is in de regio Meppel en Hoogeveen specialist op het gebied van raamdecoratie. We hebben ook duo rolgordijnen in de collectie.

 • Duorolgordijnen

  Evenwicht

  Creëer het perfecte evenwicht tussen lichtinval en privacy met een duo rolgordijn. Een duo rolgordijn is een mooie en functionele toevoeging aan je interieur. Het rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen. Deze kun je ten opzichte van elkaar bewegen. Op die manier kun je de sfeer afstemmen op het moment.

  Kies een duo rolgordijn in je interieur past. Er is niet alleen keuze uit ontzettend veel stoffen en kleuren, maar ook uit strookhoogtes en structuren. Uiteraard maken wij het rolgordijn voor jou op maat.

  De gordijnen zijn eenvoudig te bedienen, we leggen je het graag uit. Een ander voordeel is dat ze niet alleen licht tegenhouden, maar ook warmte.

  Wil je meer weten over duo rolgordijnen en bekijken welke stoffen Wooncentrum Snoeken in de collectie heeft? Kom dan gerust eens binnenwandelen in Ruinen of maak een afspraak.

  Bekijk de collectie duorolgordijnen

Wooncentrum Snoeken kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Wooncentrum Snoeken in Ruinen voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor de mooiste stof kom je voor andere keuzes te staan. Hoe laat je je raamdecoratie afwerken? Kies voor elektrische bediening of met de hand? We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op. Met passie voor raamdecoratie maken we onze producten helemaal volgens jouw wensen.

Onze collectie duorolgordijnen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Wooncentrum Snoeken in Ruinen om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.