Artelux gordijnen

Gordijnspecialist Rozing Wonen en Dromen verkoopt topmerk Artelux in Heiloo

Gordijnen van Artelux in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

‘Iedere emotie is haalbaar’ vindt Artelux. Verrassende kleuren, materialen en patronen kenmerken de gordijnstoffen van dit merk. Rozing Wonen en Dromen in Heiloo heeft dit A-merk in de collectie.

We
dress
your
home

Met gordijnen van Artelux altijd up-to-date

Met Artelux zijn eigentijdse gordijnen die passen in jouw interieur altijd binnen handbereik. Artelux heeft de meest uiteenlopende stoffen in de collectie. Wat het trendbeeld ook is, Artelux heeft een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Kleuren, materiaal en functionaliteit zijn op elkaar afgestemd bij dit merk.

Het gordijnenmerk let ook goed op de prijs-kwaliteitverhouding.

De sfeermakers van Artelux vind je onder meer bij Rozing Wonen en Dromen, gordijnspecialist in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum.

Stijlvolle combinaties met gordijnen van Artelux

Artelux houdt ook rekening met de kleuren die verfleveranciers in het assortiment hebben, zodat verschillende elementen in je interieur stijlvol met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Op zoek naar meer kleur, sfeer of smaak? Advies nodig? Kom gerust eens bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo langs. We bieden verschillende uitgebreide collecties op het gebied van raamdecoratie in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum.

Bekijk onze gordijnen

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Rozing Wonen en Dromen kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

Lees in onze blogs de verschillen tussen de vloeren en raamdecoratie en maak kennis met de nieuwste trends voor raam en vloer.