Vinyl koop je in Heiloo

Uitstraling voor thuis vind je bij Rozing Wonen en Dromen

Bekijk de collectie

De beste kwaliteit vinyl koop in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Op zoek naar comfort en gemak? Tegenwoordig is er stijlvol vinyl voor je vloer van verrassende kwaliteit. Vloerenspecialist in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum heeft ook vinyl in de collectie.

 • Vinyl

  Rustig en zacht

  Vinyl heeft diverse voordelen. Zo is het duurzaam, zacht en warm aan de voeten, heel gemakkelijk in onderhoud en vochtbestendig.

  Deze vloerbedekking is tegenwoordig leverbaar in diverse structuren en eigentijdse dessins. Verlijmd op de ondervloer is vinyl geluiddempend, wat een grote mate van rust met zich meebrengt.

  Voor een langere levensduur raden we aan om vinyl volledig te verlijmen. Een van onze ervaren vakmensen komt de vloer graag bij je leggen. Rozing Wonen en Dromen neemt je zo alle zorg uit handen en je hebt gegarandeerd jarenlang plezier van een vakkundig gelegde vloer.

  Wil je meer informatie of onze collectie in het echt zien en aanraken? Kom gerust eens langs bij ons in Heiloo.

  Bekijk onze de collectie

Rozing Wonen en Dromen kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Rozing Wonen en Dromen in Heiloo voegt perfectie toe aan je interieur. Of je nu vloerbedekking op de trap, woonkamer of slaapkamer wilt, we komen het precies opmeten. Egaliseren en een ondervloer zijn ook van groot belang. We voorzien je graag van advies hierover. Na het leggen van de vloerbedekking, leveren we je vloer schoon op.

Onze collectie vinyl

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Rozing Wonen en Dromen in Heiloo om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.