Tapijt koop je in Axel

Uitstraling voor thuis vind je bij Pot Interieur

Bekijk de collectie

Het mooiste tapijt koop je in de regio Axel, Terneuzen, Goes en Antwerpen

Op zoek naar een warme, zachte en comfortabele vloerbedekking?

Kies dan tapijt. Pot Interieur in de regio Axel, Terneuzen, Goes en Antwerpen is tapijtspecialist. Van hoogpolig tapijt tot tapijt op de trap, wij kunnen je helpen.

 • Tapijt

  Warm en zacht

  Tapijt is een heerlijke vloer als je geen harde vloer wil. Daarbij zijn er een aantal voordelen te noemen van deze vloerbedekking. Tapijt is heel decoratief. Je kunt het zo laten leggen als je zelf wilt. Dat zorgt voor een hoge mate van authenticiteit in je huis. Bovendien is de zachte vloerbekleding geluiddempend en warm. Ook heerlijk voor in de slaapkamer dus.

  Pot Interieur kan je ook heel goed op weg helpen met het onderhoud van tapijt. Wij weten alles over de beste tapijtreinigers en andere producten voor je vloer. De vloerbedekking is verkrijgbaar in vele kwaliteiten, kleuren en tinten.

  Wij zijn in de regio Axel, Terneuzen, Goes en Antwerpen specialist op het gebied van tapijt en andere vloeren en staan je graag met raad en daad terzijde. Uiteraard hebben wij service hoog in het vaandel en meten we de zaken graag goed op en komen het tapijt bij je leggen voor het beste resultaat.

  Je bent welkom bij Pot Interieur in Axel om je te laten adviseren over tapijt.

  Bekijk onze de collectie

Pot Interieur kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Pot Interieur in Axel voegt perfectie toe aan je interieur. Of je nu vloerbedekking op de trap, woonkamer of slaapkamer wilt, we komen het precies opmeten. Egaliseren en een ondervloer zijn ook van groot belang. We voorzien je graag van advies hierover. Na het leggen van de vloerbedekking, leveren we je vloer schoon op.

Onze collectie tapijt

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Pot Interieur in Axel om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.