Parade tapijt

Tapijtspecialist M interieur Stoffering verkoopt topmerk Parade in Soest

Tapijt van Parade in de regio Soest en Amersfoort

Wie op zoek is naar een stoere basis met een natuurlijke uitstraling, zit helemaal goed met tapijt van Parade. M interieur Stoffering, tapijtspecialist in de regio Soest en Amersfoort heeft Parade in de collectie. Kom gerust langs in onze winkel.

We
dress
your
home

Tapijt van Parade past in ieder interieur

Van vrolijke kleuren voor een opvallend resultaat tot een breed palet aan natuurtinten die comfort en rust uitstralen, met tapijt van Parade kun je alle kanten op.

Het is daarbij breed toepasbaar. Alles is mogelijk: een kamerbreed tapijt, een warm vloerkleed op maat of tapijt op de trap.

Tapijt is comfortabel en het draagt bij aan de de akoestiek in huis. Bij Parade mag je ook nog eens rekenen op veilig recyclebare producten. Kom gerust eens binnen in Soest om de stalen te bekijken.

Kleuren tapijt van Parade combineren

Een mooie vloer is de stijlvolle basis van je woonruimte. Combineer verschillende kleuren of diverse tinten van 1 kleur en kies een stijlvol afgewerkte rand.

Parade heeft veel vertrouwen in haar product en geeft dus jarenlange garantie. Bovendien voert dit merk het GUI-logo met toestemming van de Duitse Allergie- en Astmabond. Parade draagt bij aan een gezond binnenklimaat zonder veel opdwarrelende stofdeeltjes.

Kom gerust eens bij M interieur Stoffering in Soest voor meer advies.

Bekijk ons tapijt

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij M interieur Stoffering kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.