Stijlvol 2019

Rond of vierkant vloerkleed?

woensdag 19 december 2018 | Styling

Vloerkleed blijft een trend in 2019

De woontrends voor 2019 verschillen niet heel veel van 2018. Pasteltinten, geel, bruin, blauw en groen blijven. En een belangrijke stijlvolle accessoire in je inrichting blijft het vloerkleed. Ga jij de vakantie besteden met bedenken hoe jouw inrichting komend jaar gaat veranderen? We vertellen je graag meer over de trends voor 2019.

Een van de ontwikkelingen in de woninginrichting is dat dezelfde kleuren in verschillende tinten worden gebruikt. Vijftig tinten blauw of vijftig tinten groen vormen een stijlvol geheel. Dit betekent ook dat je dus los kunt gaan in je favoriete kleur. Dus een groen vloerkleed, bij een groene wand in de buurt van je bank met groene kussens met een bijzettafel met groene vazen is helemaal van deze tijd. Door gebruik te maken van één kleur, creëer je rust in je interieur.

Rond vloerkleed

We zien ook in 2019 steeds meer de ronde vormen terug. Een rond vloerkleed onder bijvoorbeeld je ronde eettafel is dan ook een echte aanwinst in je interieur. Je kunt de kleur hiervan afstemmen op de rest, maar je kunt er ook een eye-catcher van maken met een opvallende kleur of een in het oog springend dessin.

Bij M interieur Stoffering in de regio Soest en Amersfoort maken we de vloerkleden op ieder gewenst formaat. Liever de hele kamer voorzien van tapijt? Dat is uiteraard ook mogelijk. In dat geval komen we inmeten om zo nauwkeurig mogelijk te werken, we zetten vakmanschap, kwaliteit en service graag voorop.

Advies over tapijt

Bij ons in de winkel in Soest kunnen we je stalen laten zien en je adviseren over hoogpolig-, bouclé, saxony en andere tapijtsoorten. Is het bij jou een drukke bedoening? Dan heb je een ander soort tapijt nodig dan in een huishouden waar niet veel mensen rondlopen.

Je bent welkom om bij ons binnen te lopen voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek over kamervullend tapijt of een mooi vloerkleed.