Uitstraling

Functioneel en decoratief

maandag 04 juni 2018 | Inspiratie

De voordelen van zonwerende raamdecoratie voor binnen

Maak je huis persoonlijk en stijlvol met de juiste raamdecoratie. Een eigentijdse inrichting krijgt extra uitstraling met sfeermakende raamdecoratie. Goede binnenzonwering is niet alleen functioneel, maar hoort echt bij het interieur en vergroot het thuisgevoel.

Lichtinval is sfeerbepalend. Open de jaloezieën wanneer je een stralend humeur hebt. Sluit de plissés tijdens een van je donderbuien. Met goede raamdecoratie maak je je humeur haast tastbaar in je woning. Voel je thuis in je eigen woonkamer.

Meer privacy in huis

Met raamdecoratie heb je ook invloed op je privacy. Sta je yoga te doen in je woonkamer en heb je liever niet dat dat voor iedereen zichtbaar is? Laat de rolgordijnen zakken! Maar komen de buren straks even borrelen? Open die lamellen! Door je privacy goed te regelen met raamdecoratie voorkom je een sfeer van ongemakkelijkheid in je eigen woonruimte. Voel je vrij.

Raambekleding geeft je tevens het gevoel van geborgenheid. Laat de drukte en de stress even voor wat ze zijn, sluit de waan van de dag even buiten. In je woning kun je even helemaal tot rust komen en je opladen voor de volgende drukke dag.

Met de juiste rolgordijnen, jaloezieën of plissé gordijnen toon je karakter door de keuze voor kleur en dessin. Bij welke kleur voel jij je prettig? Gaat je voorkeur uit naar een rustige print die met de rest matcht? Of zoek je een opvallend kleurrijke eye-catcher? De juiste keuze draagt bij aan de verpersoonlijking in je interieur.

Advies over raamdecoratie

Kortom, goede raamdecoratie heeft werkelijk een toegevoegde waarde aan je woning. Moeite om een keuze te maken? De adviseurs van M interieur Stoffering weten welke raambekleding het beste in een inrichting past. Wij zijn in de regio Soest en Amersfoort specialisten op dit gebied. Bovendien maken we het op maat voor jou. Kom gerust eens binnen bij onze winkel in Soest.