Plisségordijnen koop je in Soest

Stijlvolle raamdecoratie vind je bij M interieur Stoffering

Naar collectie plisségordijnen

De mooiste plisségordijnen koop in de regio Soest en Amersfoort

Op zoek naar een stijlvolle, functionele raamdecoratie die geschikt is voor elke vorm raam? Dan zijn plissé gordijnen uitermate geschikt voor jouw interieur. Bij M interieur Stoffering in Soest hebben we een uitgebreide collectie.

 • Plisségordijnen

  Chique binnenzonwering

  Een rond, driehoek of andere vorm raam vormt geen probleem voor een plissé gordijn. Plissé betekent ‘geplooid’. Deze raamdecoratie plooit zich namelijk op een chique manier als een harmonica, wanneer je deze omhoog haalt of de bovenkant naar beneden haalt (top down bottom up).

  Dankzij de mogelijkheden van een plisségordijn creëer je de perfecte sfeer, want lichtinval en privacy zijn zeer goed te regelen. Een van de mogelijkheden is het twee-in-éénmodel. Hierbij combineer je een transparante stof met een verduisterende stof.

  Wens je meer comfort? Dan kun je kiezen voor elektrische bediening van deze zonwering. Voor meer informatie ben je welkom bij M interieur Stoffering in Soest. We adviseren je graag over plisségordijnen en hun functies.

  Bekijk de collectie plisségordijnen

M interieur Stoffering kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor M interieur Stoffering in Soest voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor de mooiste stof kom je voor andere keuzes te staan. Hoe laat je je raamdecoratie afwerken? Kies voor elektrische bediening of met de hand? We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op. Met passie voor raamdecoratie maken we onze producten helemaal volgens jouw wensen.

Onze collectie plisségordijnen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met M interieur Stoffering in Soest om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.