Gordijnen koop je in Soest

Sfeer voor thuis vind je bij M interieur Stoffering

Bekijk de collectie

De mooiste gordijnen koop in de regio Soest en Amersfoort

Omdat gordijnen een bepalende rol hebben in de uitstraling van het interieur, kies je voor een vakman van M interieur Stoffering, gordijnenspecialist in de regio Soest en Amersfoort. In onze collectie zijn er veel gordijnen en inbetweens te vinden in veel kleuren, dessins en soorten stoffen.

 • Gordijnen

  Uitstraling

  Met de juiste gordijnen creëer je een perfecte sfeer, demp je het geluid en zorg je voor privacy wanneer je dat nodig vindt. Vind je de keuze voor een gordijn moeilijk, of heb je hier gewoon geen tijd voor? Wij hebben een stylist die kan helpen om tot de juiste keuze te komen.

  Onze stoffeerders komen alles goed inmeten en na de aankoop blijven we betrokken bij het hele proces om te zorgen dat alles naar wens is.

  Benieuwd naar de soorten, maten, kleuren en stoffen die we hebben op het gebied van gordijnen? Je bent altijd welkom bij M interieur Stoffering in Soest. Ga je voor een gordijn, dan nemen we alles van je over. We meten het in en zorgen dat er passende gordijnen bij jou komen te hangen.

  Bekijk de gordijnen collectie

Kendix Allure collectie

Nu verkrijgbaar in onze winkel

M interieur Stoffering kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor M interieur Stoffering in Soest voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor een kwalitatief goede stof is de confectie aan de beurt. Je kunt bijvoorbeeld uit allerlei soorten plooien, ringen, naden, voeringen, randen en stiksels kiezen. We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op.

Onze collectie gordijnen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met M interieur Stoffering in Soest om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.