Artelux gordijnen

Gordijnspecialist Vivante verkoopt topmerk Artelux bij jou in de regio

Gordijnen van Artelux kun je bij jou in de regio kopen

‘Iedere emotie is haalbaar’ vindt Artelux. Verrassende kleuren, materialen en patronen kenmerken de gordijnstoffen van dit merk. Vivante heeft dit A-merk in de collectie.

We
dress
your
home

Met gordijnen van Artelux altijd up-to-date

Met Artelux zijn eigentijdse gordijnen die passen in jouw interieur altijd binnen handbereik. Artelux heeft de meest uiteenlopende stoffen in de collectie. Wat het trendbeeld ook is, Artelux heeft een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Kleuren, materiaal en functionaliteit zijn op elkaar afgestemd bij dit merk.

Het gordijnenmerk let ook goed op de prijs-kwaliteitverhouding.

De sfeermakers van Artelux vind je bij de filialen van Vivante, gordijnspecialist bij jou in de regio.

Stijlvolle combinaties met gordijnen van Artelux

Artelux houdt ook rekening met de kleuren die verfleveranciers in het assortiment hebben, zodat verschillende elementen in je interieur stijlvol met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Op zoek naar meer kleur, sfeer of smaak? Advies nodig? Kom gerust eens bij een van onze filialen langs.We bieden verschillende uitgebreide collecties op het gebied van raamdecoratie bij jou in de regio.

Bekijk onze gordijnen

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Vivante kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

Lees in onze blogs de verschillen tussen de vloeren en raamdecoratie en maak kennis met de nieuwste trends voor raam en vloer.