Vivante voor je vloer en raam

Specialist Megens Vivante verkoopt topmerk Vivante in Wijchen

Raamdecoratie, gordijnen en vloerbedekking van Vivante in de regio Grave en Wijchen

Het topmerk Vivante levert sfeervolle en eigentijdse gordijnen, prachtige raamdecoratie en comfortabele en stijlvolle vloerbedekking. Megens Vivante in Wijchen heeft dit A-merk in de collectie.

We
dress
your
home

Vivante: een prachtig uitgebreid private label

Vivante is ons private label. Een exclusieve collectie voor een mooie prijs. Met ons merk kun je zowel van je ramen als je vloeren iets moois maken. Vivante heeft verschillende soorten vloeren: pvc, laminaat, vinyl en tapijt. Ook voor het raam is er ruime keus. Wat dacht je van gordijnen, rolgordijnen, duorolgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, vouwgordijnen, plissé en dupligordijnen.

Maak een afspraak

Zie de veelzijdigheid van Vivante

Vivante vindt sfeer heel belangrijk. De collectie is daar dan ook op afgestemd. Veelzijdigheid staat hoog in het vaandel. Er is altijd iets dat bij jou past.

Op zoek naar meer kleur, sfeer of smaak? Meer advies nodig? Kom gerust eens bij ons langs in Wijchen. Megens Vivante biedt verschillende uitgebreide collecties op het gebied van vloeren en ramen in de regio Grave en Wijchen.

Bekijk onze collectie

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Megens Vivante kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.