Vouwgordijnen koop je in Wijchen

Stijlvolle raamdecoratie vind je bij Megens Vivante

Naar collectie vouwgordijnen

De mooiste vouwgordijnen koop in de regio Grave en Wijchen

Vouwgordijnen zijn gemakkelijk bedienbare en stijlvol. Bij Megens Vivante in Wijchen hebben we een uitgebreide collectie. Er is keuze uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, met prachtige patronen, structuren en transparanties.

 • Vouwgordijnen

  Stijlvol

  Op zoek naar smaakvolle stoffen raamdecoratie die zichzelf opvouwt als je ze optrekt? Vouwgordijnen zetten een gezellige, ontspannen sfeer neer.

  Onze uitgebreide collectie bevat stijlvolle stoffen in effen kleuren, maar ook met eigentijdse structuren en dessins. De vouwgordijnen zijn te koop in diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

  Ramen met specifieke afmetingen zijn geen probleem, de vouwgordijnen worden perfect op maat en met oog voor detail gemaakt. De confectie en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit zodat de gordijnen je inrichting authenticiteit geven.

  Laat je verder informeren over de mogelijkheden bij Megens Vivante in Wijchen. We denken graag met je mee over de keuze van de best passende raamdecoratie voor het interieur bij jou thuis.

  Bekijk de collectie vouwgordijnen

Megens Vivante kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Megens Vivante in Wijchen voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor de mooiste stof kom je voor andere keuzes te staan. Hoe laat je je raamdecoratie afwerken? Kies voor elektrische bediening of met de hand? We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op. Met passie voor raamdecoratie maken we onze producten helemaal volgens jouw wensen.

Onze collectie vouwgordijnen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Megens Vivante in Wijchen om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.