Tapijt koop je in Wijchen

Uitstraling voor thuis vind je bij Megens Vivante

Bekijk de collectie

Het mooiste tapijt koop je in de regio Grave en Wijchen

Op zoek naar een warme, zachte en comfortabele vloerbedekking?

Kies dan tapijt. Megens Vivante in de regio Grave en Wijchen is tapijtspecialist. Van hoogpolig tapijt tot tapijt op de trap, wij kunnen je helpen.

 • Tapijt

  Warm en zacht

  Tapijt is een heerlijke vloer als je geen harde vloer wil. Daarbij zijn er een aantal voordelen te noemen van deze vloerbedekking. Tapijt is heel decoratief. Je kunt het zo laten leggen als je zelf wilt. Dat zorgt voor een hoge mate van authenticiteit in je huis. Bovendien is de zachte vloerbekleding geluiddempend en warm. Ook heerlijk voor in de slaapkamer dus.

  Megens Vivante kan je ook heel goed op weg helpen met het onderhoud van tapijt. Wij weten alles over de beste tapijtreinigers en andere producten voor je vloer. De vloerbedekking is verkrijgbaar in vele kwaliteiten, kleuren en tinten.

  Wij zijn in de regio Grave en Wijchen specialist op het gebied van tapijt en andere vloeren en staan je graag met raad en daad terzijde. Uiteraard hebben wij service hoog in het vaandel en meten we de zaken graag goed op en komen het tapijt bij je leggen voor het beste resultaat.

  Je bent welkom bij Megens Vivante in Wijchen om je te laten adviseren over tapijt.

  Bekijk onze de collectie

Megens Vivante kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Megens Vivante in Wijchen voegt perfectie toe aan je interieur. Of je nu vloerbedekking op de trap, woonkamer of slaapkamer wilt, we komen het precies opmeten. Egaliseren en een ondervloer zijn ook van groot belang. We voorzien je graag van advies hierover. Na het leggen van de vloerbedekking, leveren we je vloer schoon op.

Onze collectie tapijt

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Megens Vivante in Wijchen om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.