Gordijnen koop je in Wijchen

Sfeer voor thuis vind je bij Megens Vivante

Bekijk de collectie

De mooiste gordijnen koop in de regio Grave en Wijchen

Omdat gordijnen een bepalende rol hebben in de uitstraling van het interieur, kies je voor een vakman van Megens Vivante, gordijnenspecialist in de regio Grave en Wijchen. In onze collectie zijn er veel gordijnen en inbetweens te vinden in veel kleuren, dessins en soorten stoffen.

 • Gordijnen

  Uitstraling

  Met de juiste gordijnen creëer je een perfecte sfeer, demp je het geluid en zorg je voor privacy wanneer je dat nodig vindt. Vind je de keuze voor een gordijn moeilijk, of heb je hier gewoon geen tijd voor? Wij hebben een stylist die kan helpen om tot de juiste keuze te komen.

  Onze stoffeerders komen alles goed inmeten en na de aankoop blijven we betrokken bij het hele proces om te zorgen dat alles naar wens is.

  Benieuwd naar de soorten, maten, kleuren en stoffen die we hebben op het gebied van gordijnen? Je bent altijd welkom bij Megens Vivante in Wijchen. Ga je voor een gordijn, dan nemen we alles van je over. We meten het in en zorgen dat er passende gordijnen bij jou komen te hangen.

  Bekijk de gordijnen collectie

Kendix Allure collectie

Nu verkrijgbaar in onze winkel

Megens Vivante kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Megens Vivante in Wijchen voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor een kwalitatief goede stof is de confectie aan de beurt. Je kunt bijvoorbeeld uit allerlei soorten plooien, ringen, naden, voeringen, randen en stiksels kiezen. We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op.

Onze collectie gordijnen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Megens Vivante in Wijchen om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.