De specialist van Stampersgat en omstreken

Waarom vivante en waar zijn wij te vinden

Leo Melsen Mode in Wonen

WONEN, ÉÉN VAN DE BELANGRIJKSTE ZAKEN IN HET LEVEN, DAAR MOET U VAN GENIETEN!

Het creëren van een persoonlijk interieur is niet altijd even eenvoudig. Wij, van Vivante Leo Melsen Mode in Wonen, begrijpen de essentie van de juiste woninginrichting en brengen uw woonwensen tot leven.

Uw woninginrichting vertelt iets over uzelf. Het interieur zorgt voor een omgeving waar uw eigen identiteit de boventoon voert.

Een goed advies begint met goed luisteren. Voldoende tijd besteden aan het bepalen van uw behoeftes, gewoontes en wensen is de eerste stap naar een interieur dat bij u past. Ons brede assortiment biedt volop mogelijkheden om van uw huis een echt thuis te maken.

Bezoek ook eens onze facebookpagina: www.facebook.com/melsenwonen. Hier vindt u regelmatig leuke acties! Op onze site kunt u bovendien heel veel inspiratie opdoen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van vloerbedekking, raam-en wandbekleding. Uiteraard zijn wij bereid u te begeleiden in de productkeuze en u de verschillende collecties in onze woonwinkel te tonen.

Wij, van Vivante Leo Melsen Mode in Wonen, zien graag tevreden klanten die terugkomen en ons aanbevelen bij vrienden en kennissen. Daarom hechten wij niet alleen veel waarde aan ons eindproduct, maar ook aan persoonlijke aandacht en een goede service. Dat is onze kracht!

Komt u eens een kijkje nemen in onze showroom te Stampersgat en laat u inspireren. Onze showroom is ingericht met diverse sfeerhoekjes, zodat u meteen een goede indruk krijgt van de mogelijkheden op het gebied van woninginrichting. Bovendien hebben we volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Tot ziens bij Vivante Leo Melsen Mode in Wonen!

Plan uw route

  • 21 minuten van Bergen op Zoom

  • 10 minuten van Oudenbosch

  • 14 minuten van Roosendaal

Adresgegevens van Leo Melsen Mode in Wonen

Dennis Leestraat 1

4754 BA Stampersgat

Telefoon 0165 51 15 57

E Mail info@melsenwonen.nl

Website www.woninginrichtingmelsen.nl

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdag09.00 tot 17:30 uur
Donderdag09.00 tot 17:30 uur
Vrijdag09.00 tot 20:00 uur
Zaterdag09:00 tot 16.00 uur
ZondagGesloten

Jouw contactgegevens Leo Melsen

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon *
Typ hier jouw bericht
Page up