Duorolgordijnen koop je in Heerhugowaard

Stijlvolle raamdecoratie vind je bij Vivante Jongkind

Naar collectie duorolgordijnen

Het mooiste duo rolgordijn koop in de regio Heerhugowaard en Alkmaar

Met een duo rolgordijn creëer je het perfecte evenwicht tussen lichtinval en privacy. Een duo rolgordijn is een mooie en functionele toevoeging aan je interieur. Vivante Jongkind is in de regio Heerhugowaard en Alkmaar specialist op het gebied van raamdecoratie. We hebben ook duo rolgordijnen in de collectie.

 • Duorolgordijnen

  Evenwicht

  Creëer het perfecte evenwicht tussen lichtinval en privacy met een duo rolgordijn. Een duo rolgordijn is een mooie en functionele toevoeging aan je interieur. Het rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen. Deze kun je ten opzichte van elkaar bewegen. Op die manier kun je de sfeer afstemmen op het moment.

  Kies een duo rolgordijn in je interieur past. Er is niet alleen keuze uit ontzettend veel stoffen en kleuren, maar ook uit strookhoogtes en structuren. Uiteraard maken wij het rolgordijn voor jou op maat.

  De gordijnen zijn eenvoudig te bedienen, we leggen je het graag uit. Een ander voordeel is dat ze niet alleen licht tegenhouden, maar ook warmte.

  Wil je meer weten over duo rolgordijnen en bekijken welke stoffen Vivante Jongkind in de collectie heeft? Kom dan gerust eens binnenwandelen in Heerhugowaard of maak een afspraak.

  Bekijk de collectie duorolgordijnen

Vivante Jongkind kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Vivante Jongkind in Heerhugowaard voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor de mooiste stof kom je voor andere keuzes te staan. Hoe laat je je raamdecoratie afwerken? Kies voor elektrische bediening of met de hand? We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op. Met passie voor raamdecoratie maken we onze producten helemaal volgens jouw wensen.

Onze collectie duorolgordijnen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Vivante Jongkind in Heerhugowaard om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.