De mooiste producten voor raam en vloer

Kleed je huis aan met Vivante Homan

De mooiste merken voor vloer en raam kun je kopen bij Vivante

Het blijft verrassend om bij Vivante Homan binnen te lopen. We blijven vernieuwen en voorzien je daardoor iedere keer weer van de laatste interieurtrends voor je raam en vloer. Met het grote aanbod van vele A-merken kunnen wij altijd aan je wensen voldoen. Ook voor het juiste onderhoudsadvies ben je bij ons aan het juiste adres in Nieuwerkerk aan de IJssel .

We
dress
your
home

Vivante voor je raam en op de vloer

Raamdecoratie en vloerbedekking van hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met ons private label haal je smaakvolle aankleding in huis.

Lees verder

Luxaflex® raamdecoratie

Handig, heel stijlvol en veilig voor kinderen. De raamdecoratie van Luxaflex is een aanwinst voor je raam.

Lees verder

Artelux gordijnen

Laat de aankleding van je huis je persoonlijkheid weerspiegelen. Volgens Artelux is iedere emotie haalbaar.

Lees verder

Kendix gordijnen

Kendix haalt de inspiratie uit de architectuur, cultuur, design en kunst. Zoek je originele raamdecoratie, dan vind je Kendix.

Lees verder

De Ploeg gordijnen

Bewust omgaan met ontwerp, milieu en mens, dat is waar De Ploeg voor staat. Met stoffen van De Ploeg heb je eerlijke materialen in huis.

Lees verder

Desso tapijt

Innovatief en helemaal van deze tijd, dat is DESSO tapijt. Leg mooie prints in huis met tapijt die de stofdeeltjes in toom houdt.

Lees verder

Parade tapijt

Parade tapijt is vrolijk en opvallend. Hiermee maak je echt een statement. Kies kamerbreed tapijt of een mooi vloerkleed.

Lees verder

Bonaparte tapijt

Grafisch, romantisch of vintage. Kleed je interieur volgens jouw stijl aan met tapijt van Bonaparte. Keuze genoeg.

Lees verder

Marmoleum linoleum

Bewust duurzaam: Marmoleum vervaardigd biologisch afbreekbaar lineoleum dat ook nog eens een lange levensduur heeft.

Lees verder

Novilon vinyl

Sterk, stil en eigentijds. Vinyl van Novilon is niet een 'goedkoop zeiltje', maar kwaliteit op de vloer volgens de laatste trends. In meerdere looks verkrijgbaar.

Lees verder

Moduleo vinyl

Vinyl van Moduleo is er in allerlei patronen en texturen en komt uit een ecologische fabriek. Met de collecties vinyl van Moduleo creëer je design op je vloer.

Lees verder

Somfy elektrische bediening

Met een knop of via een app, met Somfy bedien je de raamdecoratie op een gemakkelijke manier. Gemakkelijk, elektrische bediening.

Lees verder

CC by Jab inbetween gordijnen

Luchtig en kleurrijk zijn de inbetween gordijnen van CC by Jab te noemen. En gemakkelijk te combineren. Hoe transparant worden jouw inbetweens?

Lees verder

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Vivante Homan in Nieuwerkerk aan de IJssel om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.