Vivante vervult je woondromen

Met advies en inspiratie helpen we je aan perfecte gordijnen, vloer en raamdecoratie

De mooiste vloer, gordijnen en raamdecoratie vind je in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam

Met persoonlijke aandacht en goed advies begeleiden we je graag naar de meest smaakvolle vloeren en eigentijdse raamdecoratie. Onze vakmensen zijn voorzien van een beste portie passie en gedrevenheid. Ze beheersen de techniek om met jouw keuze voor vloer of raam een statement in je huis te maken.

We
dress
your
home

Gedreven vakkundigheid

Met passie voor ons vak passen we de juiste technieken toe bij het plaatsen van gordijnen, vloeren en raamdecoratie. Zo krijg jij de gewenste aankleding in je huis. We maken hierbij gebruik van mooie materialen en leveren maatwerk.

Maak een afspraak

Betrokken advies

Welk gordijn past in een trendy interieur? Hoe komen we aan de goede afmetingen van de oppervlakte van de vloer? Hoe houd ik het beste de zon uit mijn woonkamer? Vivante Homan geeft je graag advies. We hebben in onze winkel de mooiste stalen van raamdecoratie en vloeren in verschillende stijlen.

Neem contact op

Alle aandacht voor jou

Jouw woonwensen staan bij ons op nummer 1. We gaan graag met je om tafel om je dromen waar te maken. We kunnen je adviseren over kleuren en materialen voor vloer en raam als we weten waar je voorkeuren liggen. We komen bij je thuis en meten alles in. Comfort vinden wij belangrijk, dus we proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen.

Neem contact op

Een collectie voor elke stijl

Eigentijds, klassiek, stijlvol, hip, trendy, chique....de merken die Vivante Homan in Nieuwerkerk aan de IJssel in huis heeft, bieden voor iedereen die de vloer of raamdecoratie wil vernieuwen wat wils. De collecties houden we up-to-date, zodat we steeds de laatste trends kunnen aanbieden. Breng schoonheid in je huis met onze merken.

Bekijk onze merken

Iets bijzonders in huis op een relaxte manier

We dress your home. Als je op zoek bent naar een bijzondere vloer, soepel vallende gordijnen of verrassende raamdecoratie, ben je bij Vivante Homan aan het goede adres. Als je voor ons kiest, ben je op zoek naar passie, authenticiteit, schoonheid, comfort en een hele goede service. Wij laten je woondromen uitkomen.

Inspiratie en advies nodig?

Ons magazine zit boordevol stijlvolle beelden en passievolle verhalen.