Nieuwe Luxaflex®

Elegant en Tijdloos Wonen

woensdag 21 november 2018 | Styling

Nieuwe collectie vouwgordijnen Luxaflex®

Luxaflex® komt met een nieuwe collectie vouwgordijnen onder de namen ‘Elegant Wonen’ en ‘Tijdloos Wonen’. De keuze is zo ruim, dat deze vouwgordijnen toepasbaar zijn in elke stijl en sfeer.

Vouwgordijnen zijn niet enkel functioneel, maar dienen ook als raamdecoratie. Deze raamdecoratie vouwt zichzelf op, als je het optrekt.

Met vouwgordijnen van ‘Elegant Wonen’ ga je voor rijke stoffen met een luxe uitstraling. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing en een collectie met breed toepasbare stoffen? Dan maak je met ‘Tijdloos Wonen’ jouw woondromen waar.

De nieuwe collectie van Luxaflex® heeft meer dan honderd items. Kies de stofsoort die past bij de uitstraling van jouw interieur. Ga bijvoorbeeld voor zijde, linnen, velvet of metallic. Elke stof zet een eigen sfeer neer, van botanisch tot industrieel. Daarbij kun je kiezen voor vlamvertragende stof.

Ook kun je voor gevoerd of ongevoerd kiezen. Dit heeft invloed op de akoestiek en de transparantie. De vouwgordijnen zijn voorzien van klikringen en de bediening voldoet aan Europese normen, waardoor het kind- en dierveilig is.

Ga je voor comfort? Dan kan elektrische bediening onderdeel van je woonwensen zijn. Bedien zo gemakkelijk de raamdecoratie met je smartphone of tablet. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Vivante Homan kan zorgen dat deze vouwgordijnen voor jouw situatie op maat worden gemaakt. Met liefde en aandacht dragen we graag bij aan de uitstraling van jouw interieur. We horen graag wat je wensen zijn.

Ben jij benieuwd naar de actuele collectie van Luxaflex®? Kom dan eens binnenlopen bij Vivante Homan, specialist voor raam en vloer in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam. We adviseren je graag over welke raamdecoratie bij jouw in het interieur past. We kijken naar je stijl en woonwensen. We meten gratis bij jou thuis in!