Heerlijk zacht

Voel je fijn op tapijt

woensdag 10 oktober 2018 | Styling

Marmerlook tapijt van Desso op je vloer

Houd je van een rijke stijl? Beleef de stijlvolle en eigentijdse marmerlook in je huis door middel van tapijt. Desso heeft de nieuwe lijn ‘Sense of Marble’ die helemaal bij deze trend aansluit. Met dit tapijt ga je qua trends up-to-date het najaar in, want de marmerlook zet zeker door.

Omdat Desso gebruik maakt van hoogwaardige materialen voor de vloerbedekking, zorgt het voor een luxe gevoel in je kamer. Treed de mode gerust met je voeten, daar is het immers voor.

Prachtige prints op de vloer

Marmer is een luxe print. En prints zijn dit najaar in overvloed aanwezig. Niet enkel op je kussens, maar grootster aangepakt, dus ook op je muur en vloer. Met Sense of Marble zorg je dus voor een hippe eyecatcher.

Tapijt met een marmerprint sluit aan bij een natuurlijke stijl. Daarom is het prima te integreren in een botanisch interieur met veel groenen andere natuurlijke materialen zoals hout. Steen en staal gaan ook prima samen. Daarom past Desso Sense of Marble ook in een industriële look.

Tien kleuren marmerlook

Qua kleuren zijn er tien mogelijkheden. Deze zijn ook in verschillende stijlen te passen, denk aan warme natuurtinten zoals bruin, groen, blauw en zelfs roze/rood. Allemaal kleuren die in het interieur van nu passen.

Sense of Marble kun je op verschillende manieren toepassen in je interieur. Het is een mogelijkheid om een hele ruimte te vullen met dit tapijt. Ook is het mogelijk stijlvolle accenten toe te brengen in je interieur door middel van vloerkleden. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een rond of rechthoekig karpet als onderdeel van je zithoek.

Advies over tapijt

Bij Vivante Homan geven we je graag advies over de mogelijkheden van het leggen van tapijt. In de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam kun je bij ons terecht voor je nieuwe vloerbedekking. ‘Sense of Marble’ van Desso is onderdeel van onze collectie.