Verticale lamellen koop je in Nieuwerkerk aan de IJssel

Stijlvolle raamdecoratie vind je bij Vivante Homan

Naar lamellen collectie

De mooiste verticale lamellen koop in de regio Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam

Verticale lamellen zijn zeer geschikte en smaakvolle oplossing voor hoge ramen. Bij Vivante Homan in Nieuwerkerk aan de IJssel hebben we een uitgebreide collectie waarin je altijd lamellen vindt die in je interieur passen.

 • Verticale lamellen

  Op eenzame hoogte

  Het is een aanrader om vooral voor hoge of schuine ramen de verticale jaloezieën van Vivante Homan te plaatsen. Deze lamellen zijn bijzonder functioneel en zorgen toch voor een stijlvol statement.

  De jaloezieën bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Onze woonadviseurs kunnen je adviseren welke lamellen geschikt zijn bij je woonstijl. Heb je een klassiek of modern interieur? Dit type raambekleding past binnen meerdere interieurs.

  Met een bedieningsketting en koord kunnen de lamellen worden gedraaid en open- en dicht worden geschoven in de gewenste stand. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten, maar kunnen uiteraard ook naar wens op maat worden gemaakt. De lamellen zijn leverbaar in diverse breedtes en materialen en daarnaast in verschillende dessins, transparanties en kleuren.

  Kies je voor verticale lamellen, dan zorgt Vivante Homan voor de rest. We meten in en monteren je raamdecoratie.

  Bekijk de collectie lamellen

Vivante Homan kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Vivante Homan in Nieuwerkerk aan de IJssel voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor de mooiste stof kom je voor andere keuzes te staan. Hoe laat je je raamdecoratie afwerken? Kies voor elektrische bediening of met de hand? We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op. Met passie voor raamdecoratie maken we onze producten helemaal volgens jouw wensen.

Onze collectie verticale lamellen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Vivante Homan in Nieuwerkerk aan de IJssel om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.