aangenaam wonen ..... is persoonlijk wonen

Haasnoot Wonen in de regio Katwijk

advies Vivante

wij verkopen sfeer

Sfeer is belangrijk want je wilt je lekker voelen in je huis, maar het uiteindelijke resultaat wordt voor een heel groot deel bepaalt door de combinatie van sfeer met functionaliteit want je wilt ook dat het product in het gebruik voldoet aan je wensen en daarom besteedt Vivante samen met jou veel aandacht aan een zorgvuldige keuze.

Vivante keuze stalen

creatieve talenten

Voor je daadwerkelijk een Vivante winkel binnenloopt ben je vaak al bezig geweest met oriënteren. Misschien heb je al wel foto’s gemaakt en uit tijdschriften gehaald. Het lookbook vullen wij steeds aan met de laatste noviteiten op het gebied van woningtextiel. We hopen dat je hier al veel inspiratie op zult doen. Veel plezier met de voorpret!!

waarom Vivante

van inspiratie tot realisatie

Als de keuze is gemaakt vinden wij dat betrokkenheid bij de uitvoering van onze werkzaamheden noodzakelijk is, omdat daarmee een goede vertaling van inspiratie naar realisatie wordt gewaarborgd.

Advies Vivante woningtextiel

BETROKKEN

Met onze eigen vakmensen weten we zeker dat kwaliteit geleverd wordt en ook na realisatie blijven wij graag betrokken bij ‘onze’ interieurs om samen met jou in te kunnen spelen op veranderende situaties of nieuwe ideeën.

Vivante vloeren ramen woningtextiel

keuzestress?

Vind je het niet makkelijk om een duidelijke stijl te kiezen of kom jij ook altijd tijd tekort? En wil je niet teveel tijd verliezen om tot de juiste keuzes te komen voor je interieur? Schakel dan de Vivante stylist in en behaal hiermee je winst.

Vivante woningtextiel keuze raam vloer

bijzonder huis?

Oude, klassieke huizen kenmerken zich vaak door afwijkende maten. Maar ook moderne architecten wagen zich nogal eens aan verrassende vormen en oplossingen voor nieuwe woningen. Wij vinden het belangrijk om de sfeer en het karakter van een huis te behouden en leveren maatwerk tot in detail.

Page up