met de 6 zekerheden van Vivante

Be home, be sure, be happy

Nummer 1

Kwaliteit om nog heel lang van te genieten

Of het nu gaat om de meest hoogwaardige materialen, om de uitmuntende afwerking of om de montage tot op de millimeter: je Vivante interieurspecialist staat garant voor de allerbeste kwaliteit. Zo geniet je dus nog heel lang van je nieuwe aankoop.

Nummer 2

Alles onder één dak voor jouw droominterieur

Waarom zou je stad en land afreizen als je bij je Vivante winkel gegarandeerd alle ingrediënten vindt voor jouw droominterieur? Alle stijlen, kwaliteiten en mogelijkheden onder één dak, met het eigen Vivante label of van de allerbeste A-merken. Ga voor je lievelingskleur, kies voor de mooiste materialen, combineer je persoonlijke stijl en creëer zo het mooiste totaalplaatje bij jou thuis

Nummer 3

Persoonlijk advies waar je blij van wordt

Dertien in een dozijn bestaat niet voor de Vivante woninginrichter: elk interieur is uniek en verdient een persoonlijk advies op maat. Met een luisterend oor en met oog voor jouw budget vertaalt onze binnenhuisadviseur jouw woonwensen daarom in de allermooiste ideeën, in verrassende adviezen en in interieur- oplossingen waar je beslist blij van wordt.

Nummer 4

100% ambachtelijk vakmanschap

De toewijding van vroeger en de materialen en technieken van nu: kiezen voor Vivante is kiezen voor 100 % ambachtelijk vakmanschap. Met hart voor interieurstyling, met veel kennis van zaken en met een perfectie tot in de kleinste details maakt jouw Vivante interieurspecialist beslist het verschil.

Nummer 5

Jouw interieur blijven in goede handen

De goede zorg van je Vivante interieurspecialist houdt niet op bij de kassa. Integendeel: wij komen pietjeprecies bij je inmeten, denken creatief met je mee, geven deskundig advies, zorgen voor een perfecte montage en staan altijd voor je klaar als er eens iets is. Blijvend goede zorg voor je interieur: dat is de full service van Vivante.

Nummer 6

Heldere offertes en eerlijke prijzen

Een uitstekende prijs, glasheldere offertes en geen onvoorziene kosten: bij Vivante weet je altijd precies wat het kost en wat het je oplevert: mooier wonen voor een eerlijke prijs dus.

Stoel

Tijd tekort?

Kom jij ook altijd tijd tekort? En wil je niet teveel tijd verliezen om tot de juiste keuzes te komen voor je interieur? Bespaar veel tijd met Vivante en behaal hiermee je winst. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies op maat.

Stoel

Huis onverkocht?

Moeite om in deze tijd je huis te verkopen? Met een sfeervol ingericht huis maak je het onderscheid in het enorme aanbod. De stylist van Vivante loopt graag met je mee door het huis voor een kleur- en interieuradvies. Neem snel contact op voor een afspraak

Stoel

Keuzestress?

Vind je het niet makkelijk om een duidelijke stijl te kiezen? Probeer dan zeker eens een afspraak te maken met één van onze Vivante adviseurs! Laat je inspireren door alle mogelijkheden en noviteiten.

Stoel

Bijzonder huis?

Oude, klassieke huizen kenmerken zich vaak door afwijkende maten. Maar ook moderne architecten wagen zich nogal eens aan verrassende vormen en oplossingen voor nieuwe woningen. Vivante levert in al deze gevallen maatwerk tot in detail.

Page up