Elektrische bediening voor raamdecoratie

Praktische raamdecoratie vind je bij Vivante Groningen

Naar collectie raamdecoratie

In de regio Groningen en Haren kun je elektrische bediening voor raamdecoratie kopen

Raamdecoratie is er in vele soorten en maten. Wij bieden de mogelijkheid om hiervan zorgeloos gebruik te maken dankzij elektrische bediening. Kom langs bij Vivante Groningen in Groningen voor meer informatie over de mogelijkheden en toepassingen.

 • Elektrische bediening raamdecoratie

  Luxe en relaxt

  Wil je vanaf de bank je raamdecoratie sluiten omdat je verblind wordt? Dankzij de elektrische bediening is dat mogelijk.

  Het elektrisch bedienen van raamdecoratie ontwikkelt zich steeds verder. Het is niet alleen mogelijk om je binnenzonwering met knoppen te bedienen, het kan nu ook met telefoon of tablet.

  Bepaal welke sfeer jij in je woonruimte wil neerzetten met een app op je telefoon. Het is ook mogelijk om bepaalde 'scenes' of 'scenario's' in te stellen. Zo kun je instellen dat de raamdecoratie op een bepaald moment open gaat. Bijvoorbeeld als je wilt opstaan. Hoe comfortabel is dat!

  Meer informatie

  Elektrisch bedienbare raamdecoratie is heel gemakkelijk, en ook ideaal voor mensen die wat minder mobiel zijn.

  Wil je meer informatie over elektrische raamdecoratie? Bij Vivante Groningen vertellen we je er graag meer over.

  Bekijk de collectie raamdecoratie

Luxaflex® Powerview Bediening

Bekijk de video

Vivante Groningen kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Vivante Groningen in Groningen voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor de mooiste stof kom je voor andere keuzes te staan. Hoe laat je je raamdecoratie afwerken? Kies voor elektrische bediening of met de hand? We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op. Met passie voor raamdecoratie maken we onze producten helemaal volgens jouw wensen.

Onze collectie raamdecoratie

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Vivante Groningen in Groningen om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.