Vinyl van Moduleo

Vloerenspecialist Dalhuijsen Slapen en Wonen verkoopt topmerk Moduleo in de regio Amersfoort en Utrecht

Vinyl van Moduleo kun je kopen in de regio Amersfoort en Utrecht

Met vier collecties vinyl van Moduleo creëer je design op je vloer. Dalhuijsen Slapen en Wonen heeft dit A-merk in de collectie.

We
dress
your
home

Vier collecties vinyl

Vinyl van Moduleo is er in allerlei patronen en texturen en komt uit een ecologische fabriek. Deze vloerbedekking is waterbestendig, kras- en vlekbestendig, geluids- en warmtebestendig, slipvast en gemakkelijk schoon te maken.

De vloertegels zijn voor vijftig procent van gerecyclede materialen gemaakt.

Je kunt kiezen uit vier soorten collecties. Kom de stalen bekijken bij Dalhuijsen Slapen en Wonen, vloerspecialist in de regio Amersfoort en Utrecht.

Maak een afspraak

Voel de vloer van Moduleo

De vinyl is voelbaar, er is reliëf waar te nemen. Hierdoor lijken de vloeren van Moduleo echt op hout of steen. Vinyl is gemakkelijk te onderhouden, je hebt hier geen chemische, milieubelastende producten voor nodig.

Met vinyl in je huis voelt je woning aangenamer. De thermostaat kan dus ook een tandje lager.

Genoeg voordelen dus. Nieuwsgierig geworden naar deze schitterende vloerbedekking? Kom dan eens langs bij ons in Woudenberg. We laten je graag meer zien.

Bekijk ons tapijt

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Dalhuijsen Slapen en Wonen kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.