Rolgordijnen koop je in Woudenberg

Stijlvolle raamdecoratie vind je bij Dalhuijsen Slapen en Wonen

Naar collectie rolgordijnen

Het mooiste rolgordijn koop in de regio Amersfoort en Utrecht

Een rolgordijn is heel gemakkelijke raamdecoratie. Bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg hebben we een uitgebreide collectie. Er is keuze uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, met prachtige patronen, structuren en transparanties.

 • Rolgordijn

  Gemak

  Verrijk je interieur met een rolgordijn van Dalhuijsen Slapen en Wonen. Je vindt altijd iets dat in de uitstraling van het interieur past, want we hebben een keur aan kleur, transparanties, afwerkingen en bediening.

  Rolgordijnen hebben vele voordelen: ze hebben een isolerende en geluiddempende werking in de ruimte waar ze hangen. Ook is de keuze voor een rolgordijn een duurzame keuze, het gaat lang mee en slijt niet snel.

  Omdat rolgordijnen in verschillende transparanties verkrijgbaar zijn, bepaal je zelf je mate van privacy. Ook kun je kiezen hoever je de rolgordijnen sluit. Op die manier heb je je privacy helemaal in de hand. Verduisterende rolgordijnen zijn een goede keuze voor de slaapkamer.

  Heb je interesse in rolgordijnen? Bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg kunnen we je meer informatie over geven. Zodra je een keuze hebt gemaakt, nemen we je het verdere werk graag uit handen. Jouw wensen staan voorop, of je nu rolgordijnen op maat of voor je dakraam wilt.

  Bekijk de collectie rolgordijnen

Dalhuijsen Slapen en Wonen kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor de mooiste stof kom je voor andere keuzes te staan. Hoe laat je je raamdecoratie afwerken? Kies voor elektrische bediening of met de hand? We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op. Met passie voor raamdecoratie maken we onze producten helemaal volgens jouw wensen.

Onze collectie rolgordijnen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.