contentpagina

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

aangenaam wonen... is persoonlijk wonen
Vivante, van inspiratie tot realisatie

Onder de rook van Eindhoven, in het hoofdkantoor te Valkenswaard, ontwerpt Vivante al ruim 35 jaar lang gordijn- en meubelstofcollecties met een authentiek handschrift. En levert daarmee een unieke bijdrage aan Dutch Design.

We
dress
your
home

Gegarandeerd advice op mat

We komen graag bij je thuis want daar zien we in de praktijk hoe jij woont en kunnen we een passend woonadvies voor je maken.
Maak een afspraak

Met onze garantie altijd
een passende oplossing

Meten, montage en een schone oplevering is voor ons vanzelfsprekend. Maar er is ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de kamer uit- en ook weer in te laten ruimen. En ook na je aankoop staan we altijd voor je klaar.

Bekijk onze collectie

Gecertificeerde adviseurs

Onze adviseurs zijn specifiek opgeleid om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Regelmatig volgen zij trainingen op het gebied van productinnovaties, ergonomische aspecten en slaaptrends.
Bekijk onze winkels

100% ambachtelijk vakmanshap

De toewijding van vroeger en de materialen en technieken van nu: kiezen voor Vivante is kiezen voor 100% ambachtelijk vakmanschap. Met hart voor interieurstyling, met veel kennis van zaken en met een perfectie tot in de kleinste details maakt jouw Vivante interieurspecialist beslist het verschil.

Extra inspiratie nogig?

Ondenkt alle stiljen, acties en modellen in de vivante folder