Desso tapijt

Tapijtspecialist Boerma Interieurstyling & Projectinrichting verkoopt topmerk Desso in Arnhem

Tapijt van DESSO in de regio Arnhem en Velp

Bij DESSO spelen trends de hoofdrol. Een van de trends is een verbeterd binnenklimaat. DESSO Airmaster minimaliseert opstuivende stofdeeltjes. De trends natuur en denim zijn ook terug te vinden in het tapijt van DESSO. Boerma Interieurstyling & Projectinrichting , vloerenspecialist in de regio Arnhem en Velp, heeft DESSO in de collectie.

We
dress
your
home

Industrieel en klassiek tegelijk bij DESSO

Wil je een industriële sfeer? De shades collectie van DESSO past daar heel goed bij met de uitstraling van verweerd beton. De Shades collectie is mooi in combinatie met de Patterns collectie, een collectie met vervaagde klassieke dessins voor een luxe vintage look in jouw woning. De combinatie van de Patterns & Shades zorgt voor een modern interieur met een nostalgisch klassieke of juist industriële, stoere basis. Stalen kun je bekijken bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem.

Duurzaam en natuurlijk met DESSO tapijt

Desso Denim is gemaakt van gerecyclde garens, afkomstig uit onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Zo krijg je met duurzaam materiaal een verweerde look. Desso Denim is te koop in 7 blauwe kleuren met elk hun eigen structuur; van een verweerde, sleetse jeans look tot pure indigo variant.

Wil je een matte uitstraling met poederachtige tinten: dan is Studio Nature wat voor jou. De zachte textuur van Studio Nature maakt het tapijt geschikt voor in de woonkamer of de slaapkamer.

Stalen vind je bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem.

Bekijk ons tapijt

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.