Vivante Collectie

Gordijnen

Bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting vind je gordijnen met een ruime keuze in kleuren, materialen en dessins. In onze winkel in Arnhem adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jouw gekozen stof past.

Bekijk producten

Tapijt

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. De interieurspecialisten van  Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

Bekijk producten

Harde vloeren

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Het gebruik van een vertrek bepaalt het gewenste vloertype. Voor advies en uitgebreid stalenmateriaal ga je naar  Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem.

Bekijk producten

Binnenzonwering

De raamdecoratie in je woning zijn heel belangrijk voor sfeer. Ze bepalen immers de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht je interieur binnenkomt. Bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem vind je altijd raamdecoratie die past bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Bekijk producten