Inbetween gordijnen koop je in Arnhem

Stijlvolle aankleding door Boerma Interieurstyling & Projectinrichting

Bekijk de collectie

De mooiste inbetweens koop je in de regio Arnhem en Velp

Is een gordijn net even te zwaar voor je ramen en geeft vitrage niet genoeg privacy? Met inbetweens heb je de perfecte oplossing voorhanden. Boerma Interieurstyling & Projectinrichting is specialist in raamdecoratie in de regio Arnhem en Velp.

 • Inbetween gordijnen

  Stijlvol

  Breng wat lucht in je inrichting. De stof van inbetween gordijnen is luchtiger dan stof van een overgordijn, maar geeft meer privacy dan alleen vitrage.

  Bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in de regio Arnhem en Velp hebben we inbetweens in vele kleuren, dessins en transparanties. Er is keuze uit een ruime collectie, dus er is altijd wel iets dat bij jouw interieur aansluit.

  Inbetweens filteren het licht en het is nog wel mogelijk om naar buiten te kijken. Daarnaast zijn deze doorzichtige gordijnen heel goed te combineren met andere raamdecoratie zoals houten jaloezieën. Creëer een stijlvolle combinatie voor de perfecte sfeer.

  Laat je bij ons voorlichten over deze aankleding van je ramen. Je bent welkom de collectie te bekijken in Arnhem. Dankzij onze service krijg je de best passende inbetween gordijnen in je huis.

  Naar inbetween gordijnen

Boerma Interieurstyling & Projectinrichting kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor een kwalitatief goede stof is de confectie aan de beurt. Je kunt bijvoorbeeld uit allerlei soorten plooien, ringen, naden, voeringen, randen en stiksels kiezen. We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op.

Onze collectie inbetween gordijnen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.