Horizontale jaloezieën koop je in Arnhem

Stijlvolle raamdecoratie vind je bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting

Naar collectie jaloezieën

De mooiste horizontale jaloezieën koop in de regio Arnhem en Velp

Met horizontale jaloezieën heb je zonwering en raamdecoratie in huis waarmee je lichtinval en privacy goed te bedienen zijn. Boerma Interieurstyling & Projectinrichting is specialist op het gebied van raamdecoratie en beschikt over een grote collectie jaloezieën.

 • Horizontale jaloezieën

  Eigentijdse stijl

  Jaag je woondromen na met horizontale jaloezieën. Ze zijn voorzien van horizontale lamellen die gedraaid kunnen worden. Lichtinval en privacy kunnen hiermee secuur geregeld worden. Het uiterlijk van de lamellen bepaal je zelf. Ben je op zoek naar zwarte of metalen jaloezieën? Zoek je een bepaalde breedte? Vind bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting wat je zoekt.

  Met een koord door de lamellen kan de jaloezie open en dicht worden gezet. Een ladderband bedekt de gaatjes in de lamellen waar dit koord doorheen gaat. Deze band is ook af te stemmen op een stijl met een bijpassende of contrasterende kleur.

  De jaloezieën worden precies op maat gemaakt. In onze winkel laten we graag de mogelijkheden zien. Mocht je er niet helemaal uitkomen, wij zijn specialisten in de regio Arnhem en Velp en geven graag advies bij de keuze van zonwering. Zodra er een keuze gemaakt is, zorgen wij voor een prettige afhandeling en een goed product.

  Bekijk onze horizontale jaloezieën

Boerma Interieurstyling & Projectinrichting kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor de mooiste stof kom je voor andere keuzes te staan. Hoe laat je je raamdecoratie afwerken? Kies voor elektrische bediening of met de hand? We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op. Met passie voor raamdecoratie maken we onze producten helemaal volgens jouw wensen.

Onze collectie horizontale jaloezieën

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.