Dupligordijnen koop je in Arnhem

Stijlvolle raamdecoratie vind je bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting

Naar collectie dupligordijnen

De mooiste dupligordijnen koop je in de regio Arnhem en Velp

Dupligordijnen zijn behalve stijlvol ook heel isolerend. Hou de warmte buiten of juist binnen met deze raamdecoratie. Bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem hebben we een uitgebreide collectie. Er is keuze uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren.

 • Dupligordijnen

  Warm

  Breng schoonheid in je interieur met dupligordijnen. Deze raamdecoratie is bovendien energiebesparend, geluidswerend en extra verduisterend.

  Een dupligordijn kun je zien als een dubbellaags plisségordijn. De plooien staan recht tegenover elkaar zodat de ruimtes ertussen de vorm krijgen van een honingraat. Dit zorgt voor geluiddemping en houdt het comfortabel warm of lekker koel. Als je het gordijn van boven naar beneden laat zakken of naar boven optrekt, vouwt de stof zich op als een harmonica.

  Esthetisch: bij een dupligordijn zijn geen koordjes zichtbaar omdat de stof dubbellaags is. Het is mogelijk om een twee-in-éénmodel te kiezen met twee verschillende stoffen, bijvoorbeeld één transparant en één verduisterend.

  Meer informatie nodig over dupligordijnen? Bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting weten we er alles over. Loop eens binnen bij onze showroom in Arnhem. We staan je graag te woord.

  Bekijk de collectie dupligordijnen

Boerma Interieurstyling & Projectinrichting kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem voegt perfectie toe aan je interieur. Na de keuze voor de mooiste stof kom je voor andere keuzes te staan. Hoe laat je je raamdecoratie afwerken? Kies voor elektrische bediening of met de hand? We meten het in en leveren het resultaat schoon aan je op. Met passie voor raamdecoratie maken we onze producten helemaal volgens jouw wensen.

Onze collectie dupligordijnen

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in Arnhem om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.