Inspiratie

Jaag je woondromen na

donderdag 27 september 2018 | Inspiratie

Houten jaloezieën van Luxaflex in je interieur

Horizontale houten jaloezieën regelen niet enkel de lichtinval, ze zijn ook zeer sfeerbepalend in een woning. Luxaflex maakt gebruik van hoogwaardige materialen om hun jaloezieën te maken. Daarbij speelt het design ook een grote rol. De opties zijn zo uitgebreid dat je altijd de mooiste en meest geschikte horizontale houten jaloezieën vindt.

Jaloezieën zijn lamellen die je kunt kantelen om de lichtinval te regelen. Dat kan tot op de millimeter nauwkeurig zodat je het zonlicht in je kamer precies zo kunt laten binnenvallen zoals jij dat wil. Even helemaal niets voor je raam is ook mogelijk, dan trek je alle lamellen omhoog.

Horizontale jaloezieën hebben een isolerende werking en zijn gemakkelijk in onderhoud. Doe de lamellen dicht en haal er een doek overheen. Vervolgens draai je de lamellen door, zodat ze de andere kant op dicht gaan waardoor je die kant ook kan afnemen.

Jaloezieën in verschillende stijlen

Met hout breng je warmte in het interieur. Daarom past het prima in de momenteel populaire botanische sfeer. Maar houten lamellen passen ook prima in een strak interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Strakke witte houten lamellen passen prima in een minimalistisch interieur.

De jaloezieën kunnen door onze vakmensen zeer mooi op maat worden gemaakt. Vivante bezit in de regio Hoevelaken en Amersfoort over de nodige expertise op het gebied van horizontale houten jaloezieën en andere raamdecoratie.

Elektrisch bedienbare Luxaflex

Wil je het helemaal comfortabel maken? Dan combineer je de jaloezieën met de PowerView®. PowerView®is een draadloos systeem van Luxaflex waarmee je de raamdecoratie kunt bedienen PowerView® Pebble® afstandbediening of app. Hierbij kun je programma’s instellen. Bijvoorbeeld dat de Luxaflex elke ochtend om 08.00 uur open gaan en om 20.00 uur dichtgaan. Daarnaast kun je complete gepersonaliseerde scenes instellen zodat de lichtinval perfect is dankzij jouw combinaties.

Wil je meer informatie over houten jaloezieën en de collectie zien? Dan ben je welkom in onze winkel in Nederland.