Advies

Frisse lucht in huis met de horren van Luxaflex®

vrijdag 01 februari 2019 | Advies

Welke hor is het meest geschikt?

Winter of zomer: het is fijn om te zorgen voor een goede luchtdoorstroom in huis. Dit betekent wel dat muggen en andere insecten de kans hebben om binnen te komen. Zeker met het aanhoudende ‘warme’ winterweer!

Om insecten op een vriendelijke én stijlvolle manier buiten te houden, bestaat er gelukkig mooi en slim horrengaas. Niet alleen te gebruiken voor deuren, maar ook voor een (dak)raam of serre. Horren worden op maat gemaakt, omdat elke opening anders is en een ander gebruiksgemak nodig heeft.

Welke hor is handig voor wat?

In slaapkamer is frisse licht zeker belangrijk. De inzethor is de meest eenvoudige manier van het plaatsen van gaas. Deze hor plaats je zonder boren in het kozijn, en kan dus in de winter makkelijk geplaatst en verwijderd worden. De inzethor, de vaste hor en de rolhor - die het gaas oprolt in een cassette - zijn ook geschikt voor ramen die naar binnen draaien en kiepen.

Terwijl voor de (bij)keukendeur een vaste hordeur handig is, kun je voor de schuifpui kiezen uit meer opties. Zo is het mogelijk een of meerdere horpanelen in te passen die je opzij kunt schuiven. Een rolhordeur rolt zich op in een cassette aan de zijkant, tegen het kozijn geplaatst. Een plissé-hordeur vouwt zich juist harmonisch op en kan op elke gewenste stand open blijven staan.

De horren van Luxaflex® bestaan uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiberglas met een ultradunne pvc-laag, zodat je er prima doorheen kunt kijken. De profielen zijn standaard in vier kleuren leverbaar, maar tegen meerprijs zijn meer RAL-kleuren mogelijk. Afhankelijk van het model dat je kiest is er gaas in verschillende kleuren, dessins en structuren. Er is bovendien speciaal antipollen-gaas, dat pollen uit de lucht filtert waardoor de kans op hooikoorts vermindert.

Zorg voor een fris huis met de horren van Luxaflex®! Deze maand bij ons ook nog eens super voordelig geprijsd! Nu 2e hor met 50% korting.