Laat je huis veilig achter voordat je op vakantie gaat

Houd inbrekers buiten de deur met raamdecoratie

woensdag 05 juni 2019 | Advies

Laat je huis veilig achter voordat je op vakantie gaat

Het duurt niet lang meer voordat wij met zijn allen weer vakantie hebben. Vaak gaan we dan voor langere tijd van huis. Het is belangrijk om goed na te denken over de beveiliging van je huis. Dit kan op verschillende manieren.

Inbrekers zijn in deze periode extra alert op woningen die tijdelijk niet bewoond zijn. Je kunt natuurlijk de buren vragen de post weg te halen of de planten water te geven. Maar eigenlijk wil je iedere dag een aantal keer beweging in je huis.

PowerView® van Luxaflex®

Met ons slimme bedieningssysteem PowerView® kun je altijd en overal de lichtinval in je woning controleren, waardoor je je raamdecoratie vooraf kunt instellen. Maar ook vanaf een andere locatie in binnen- of buitenland kun je de stand van je raamdecoratie wijzigen: op die manier lijkt het of er iemand thuis is.De PowerView® Hub verbindt met jouw wifi-netwerk in huis – maakt gemakkelijk verbinding met al je systemen in huis.

Ons brede aanbod van vernieuwende materialen en kleuren maken onze raamdecoratie naast slim en veilig ook mooi en stijlvol. Kom naar de Vivante winkel en laat je informeren wat de mogelijkheden voor raamdecoratie en elektrische bediening zijn.

Wil je nog meer doen om je vakantie zorgeloos te vieren door je huis veilig achter te laten?

Anti-inbraaktips voor de vakantie:

Tip 1: Laat op social media niet weten dat je met vakantie bent.

Tip 2: Zorg er met een tijdschakelaar voor dat op verschillende plekken, op verschillende tijden, in je huis (ook op de bovenverdieping) licht brandt als het donker is.

Tip 3: Laat je buren weten dat je met vakantie bent, vraag ze of ze een oogje in het zeil willen houden, de post weg te halen en de planten te verzorgen.

Tip 4: Kijk of je tijdens de vakantie een auto op de oprit kunt zetten: wellicht die van jezelf of van buren.

Tip 5: Zorg ervoor dat je huis een bewoonde indruk maakt door bordjes op tafel te laten staan of wat tijdschriften neer te leggen.