Mooie toevoeging

Raamdecoratie afgewerkt

woensdag 07 november 2018 | Styling

De mooie afwerkingen van raamdecoratie

Wordt jouw raamdecoratie een waar kunstwerk voor je raam? We willen het hier in het kader van de ‘Kunstweek’ met je over hebben. Je kiest namelijk niet alleen het soort raamdecoratie voor je raam, zoals lamellen, rolgordijnen of plisségordijnen. Ook in de afwerking is er een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Het geheel zorgt voor een stukje kunst en persoonlijkheid voor je raam. Onze vakmensen kunnen je hierover heel precies informeren, we geven hier al wat mogelijkheden weer.

Afwerking plisségordijnen

Bij plissé- en dupligordijnen heb je keuze uit heel veel stoffen en kleuren. Ook kun je de plooibreedte kiezen. En welke transparantie wil je: we hebben vier mogelijkheden. In de bediening is er ook nog verschil. Zo kun je gaan voor koordbediening, een bedieningsgreep of elektrische bediening. Mocht je dupligordijnen met koordbediening gaan, dan zijn de koordjes en de gaatjes niet zichtbaar dankzij de dubbele laag. De stoffen kunnen bovendien verschillende eigenschappen hebben zoals warmtewerend, vuilafstotend, vochtbestendig en beeldscherm geschikt. Wil je het gordijn zonder gaatjes monteren? Dan zijn klemsteunen een uitkomst.

Onderlat rolgordijn

Rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar in honderden stoffen. Deze stoffen zijn transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Uiteraard is er veel keuze in kleur en prints. Een mooie afwerking is de onderlat van aluminium of hout. Je geeft je rolgordijnen extra uitstraling door gebruik te maken van dubbel stiksel. Qua bediening kun je kiezen uit een koord, gemakkelijke bediening via de onderlat of elektrisch.

Look van jaloezieën

Ga je voor houten of aluminium horizontale jaloezieën? Dan kun je ook kiezen voor een beton- of linnenlook. Kies de lamelbreedte die bij je past en bepaal of mat of glans het beste in je interieur past. Een extra eyecatcher is de ladderband. Deze is bijvoorbeeld verkrijgbaar met een print.

Wanneer je een grote raampartij hebt, zijn verticale lamellen een mooie uitkomst. Ook hier zijn er verschillende lamelbreedtes verkrijgbaar. Het materiaal is stof, kunststof of aluminium. Qua kleur is er een keur aan mogelijkheden waarbij je kunt gaan voor naturel of opvallende tinten.

Stofkeuze vouwgordijnen

Vouwgordijnen worden gemaakt van gordijnstof, waarin we ook weer honderden soorten stoffen hebben. Je kunt kiezen of de stof inbetween, lichtdoorlatend of verduisterend is. Overigens heb je qua stof keuze uit katoen, polyester of een luxe blend.

Toch liever duorolgordijnen voor het raam? Dan kies je uit verschillende baanhoogtes en of de banen al dan niet transparant, lichtdoorlatend of verduisterend zijn. Ook in dit geval is er keuze uit heel veel stoffen.

Meer informatie over raamdecoratie

Je ziet, er is heel veel keuze om de ultieme raamdecoratie voor jouw huis te creëren. Wil je meer informatie? Vivante Bekenkamp Laren is in de regio Hilversum, Bussum en Laren specialist op het gebied van binnenzonwering. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Korting op raamdecoratie

We hebben momenteel* een mooie actie van 20% korting op raamdecoratie van Vivante. Profiteer nu en maak ook een kunststukje voor jouw raam.

*geldig t/m 1 december 2018. Bekijk voor meer informatie onze actiepagina.