Inspiratie

Jaag je woondromen na

vrijdag 22 november 2019 | Inspiratie

Met kleine aanpassingen een nieuwe look & feel.

Zin in een update van je huis om een nieuwe look en feel te creëeren zonder dat je je hele huis overhoop haalt? Met slim gekozen raamdecoratie, vloeren of kleden heb je snel een verfrissend effect.

De basis van een interieur wordt bepaald door de wanden en vloer van de ruimte. Ben je op zoek naar een groot effect dan is hier direct veel winst te behalen. Had je eerst een donkere laminaatvloer en vervang je deze voor een lichtere, die uiteraard ook goed bij je meubels past, dan voelt de gehele ruimte als nieuw aan.

Geen zin om voor een dag uit je woonkamer te moeten om onze vloerspecialisten hun werk te laten doen? Dan is de keuze voor een paar mooie vloerkleden een goede optie. Wanneer je er bijvoorbeeld eentje in de zithoek en één onder de eettafel legt, dan creëer je ‘zones’ die je interieur van een nieuwe indeling lijken te voorzien.

Na de vloer en de wanden is de raamdecoratie een belangrijke eye catcher in het interieur. Heb je nu bijvoorbeeld mooie zware gordijnen hangen aan een mooie klassieke roede dan kun je een groot effect bereik door lichtere gordijnen te nemen. Wie nog een stapje verder wil gaan kan ook nog kiezen voor een rails of een roede-rails wat zorgt voor een meer moderne uitstraling. Of wat dacht je van jaloezieën of rolgordijnen? Het effect daarvan op het interieur is weer heel anders: strakker en moderner maar minstens zo verfrissend.

Zin in verandering en een nieuwe look and feel van jouw woning? Kom naar onze winkel en laat je inspireren en adviseren door onze specialisten.