Advies

Geen omkijken naar

woensdag 18 juli 2018 | Advies

Zelf aan de slag met je vloer of raam? Of kies je voor een ervaren stoffeerder?

Zelf de raamdecoratie monteren en de vloeren leggen, of toch liever een stoffeerder over de vloer? Er zijn klussen die je prima zelf kunt doen, maar het inmeten en installeren van raamdecoratie en vloeren is toch een behoorlijk nauwkeurige klus. Vivante Bekenkamp Laren is in de regio specialist op het gebied van ramen en vloeren. Zo hangt je raamdecoratie altijd recht en zonder kieren en ligt je vloer er in korte tijd mooi in.

Goed egaliseren

Voorbeeld: het egaliseren en het verlijmen van een pvc-vloer is een klus die goed gedaan moet worden. Wanneer een vloer niet goed geëgaliseerd is, blijf je dat zien zodra de vloer is gelegd. Het kan zelfs de vloer beschadigen. Ook het lijmen is een vak apart, want de vloer wordt niet direct op nat lijm gelegd.

Ben je wel heel handig en kan je dit allemaal zelf? Waar dat nodig is, geven we je graag advies. Loop je liever geen risico en haal je liever een lading ervaring in huis, dan hebben wij de specialisten in huis. We komen graag bij je langs om vloeren goed in te meten en te leggen

Verzekerd van resultaat

Uiteraard geldt dat ook voor raamdecoratie en gordijnen. Wanneer er toch iets is mis gegaan, dan wordt dit uiteraard vergoed. De risico’s liggen aan onze zijde en jij bent verzekerd van een fantastische vloer en perfecte raamdecoratie zonder daar naar om te kijken. Kun jij verder met je eigen werkzaamheden.

Hulp bij vloer en raamdecoratie

Wil je meer informatie over raamdecoratie en vloeren? Wij hebben verstand van gordijnen, rolgordijnen, inbetweens, plisségordijnen en meer. Voor pvc, vinyl of laminaat ben je bij ons ook aan het juiste adres. We denken ook graag met je mee op het gebied van stijlen en afwerkingen, om het optimale resultaat te bereiken.

Kom gerust bij ons langs in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd voor je kunnen inruimen.