Betrouwbaar

Kwaliteit in je huis

woensdag 05 december 2018 | Advies

Beste service voor raam en vloer

We leven in een tijd waarin je kunt stellen dat oude ambachten en nieuwe ideeën zich samenvoegen tot nieuwe ambachten. Soms is dat omdat oude opvattingen ter discussie staan, zoals de traditie van sint en piet. Soms zijn oude ambachten niet meer helemaal up-to-date door de ontwikkeling van nieuwe technieken.

Pvc-vloer en vinyl

Bij Vivante Bekenkamp Laren houden we de nieuwe technieken en trends op het gebied van raamdecoratie en vloeren nauwkeurig in de gaten. We hebben de komst van pvc-vloeren omarmd en de verbeteringen van vinyl meegenomen. We volgen de mode binnen de raamdecoratie op de voet.

Goede service

Ook de digitale wereld hebben we ons eigen gemaakt. Contact verloopt immers niet meer enkel in de winkel of aan de telefoon. We hebben een website en reageren via e-mail. Toch blijft onze ‘oude traditie’ van goede service wel overeind. We zetten nog steeds in op een persoonlijke benadering. Je kunt van alles online aanschaffen. Wij willen echter graag dat de nieuwe gordijnen door je handen glijden en dat je de soepelheid van de nieuwe vinylvloer voelt.

Vertel je woonwensen

Wij willen horen hoe je interieur eruit ziet en wat jouw woondromen zijn. En als je dat prettig vindt, komen we langs. We meten secuur in, zodat jouw nieuwe vloer of raamdecoratie perfect past, of je nu plisségordijnen voor een bijzondere raam vorm wilt hangen of laminaat in een kamer met lastige hoekjes gelegd wil hebben.

We helpen je voor, tijdens, maar ook zeker na de aankoop van je raamdecoratie of vloerbedekking. Wanneer je wilt weten hoe je de horizontale jaloezieën het beste kunt reinigen of je laminaat het langst mooi kan houden, staan we namelijk ook met advies voor je klaar.

Contact voor raam en vloer

Om dit persoonlijke contact tot stand te brengen, maken we graag gebruik van de digitale snelweg. Daarom hebben we contactformulieren die je kunt invullen. Naar aanleiding daarvan nemen we graag contact met jou op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Liever vrijblijvend onze winkel bezoeken? Je vindt ons in de regio Hilversum, Bussum en Laren.