Een vloerkleed koop je in Laren

Uitstraling voor thuis vind je bij Vivante Bekenkamp Laren

Bekijk onze collectie tapijt

Het mooiste design vloerkleed koop in de regio Hilversum, Bussum en Laren

Een verrassend eigentijds detail of een stijlvolle eenheid, een vloerkleed kan echt iets toevoegen aan je interieur. Vivante Bekenkamp Laren is tapijtspecialist in de regio Hilversum, Bussum en Laren. Je bent welkom om eens bij ons binnen te lopen.

 • Vloerkleed

  Authentiek statement

  Warm, zacht en heel mooi: een vloerkleed in je zithoek. Een vloerkleed kan een prachtige blend-in zijn. Maar als je juist een hippe eye-catcher in je interieur wil, is een vloerkleed ook een hele goede optie.

  Laat je authenticiteit zien met het vloerkleed dat helemaal bij je karakter past. Karpetten zijn in verschillende vormen, maten en materialen te verkrijgen. Wat dacht van een mooi rond vloerkleed met een vervaagd klassiek dessin? Of ben je op zoek naar zachtheid en ga je liever voor een groot hoogpolig karpet als toevoeging aan je interieur? Het kan allemaal bij Vivante Bekenkamp Laren.

  Op het gebied van vloerkleden zijn we specialist in de regio Hilversum, Bussum en Laren. We kijken graag met je mee om een passend vloerkleed te vinden, niet alleen qua maat, maar ook passend in je interieur. Kom gerust eens vrijblijvend langs om een kijkje te nemen in ons stalenmateriaal.


  Bekijk ons tapijt

Vivante Bekenkamp Laren kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Vivante Bekenkamp Laren in Laren voegt perfectie toe aan je interieur. Of je nu vloerbedekking op de trap, woonkamer of slaapkamer wilt, we komen het precies opmeten. Egaliseren en een ondervloer zijn ook van groot belang. We voorzien je graag van advies hierover. Na het leggen van de vloerbedekking, leveren we je vloer schoon op.

Onze collectie tapijtvloerkleden

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Vivante Bekenkamp Laren in Laren om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.