Laminaat koop je in Baarn

Uitstraling voor thuis vind je bij Vivante Bekenkamp Baarn

Bekijk de collectie

Het beste laminaat koop in de regio Eemnes, Soest en Blarcium

Met laminaat heb je een onderhoudsvriendelijke vloer met de uitstraling van echt hout. Vloerenspecialist in de regio Eemnes, Soest en Blarcium heeft laminaat in de collectie.

 • Laminaat

  Natuurlijke uitstraling

  Wie op zoek is naar het uiterlijk van echt hout, maar niet het onderhoud wil van echt hout kan zijn woondromen waarmaken met laminaat.

  De fototechnieken zijn inmiddels zo ver ontwikkeld dat de de noesten en nerven in laminaat levensecht lijken. Laminaat hoef je echter niet te schuren, in de olie te zetten of te lakken. Met een stofzuiger en een dweil houd je de vloer goed schoon. Daarbij is laminaat vocht- en krasbestendig.

  Een goede ondervloer is van belang voor de geluiddemping. Wij adviseren je hier graag over. Ook de keuze van de plinten bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je vloer.

  Wil je meer informatie of onze collectie in het echt zien en aanraken? Kom gerust eens langs bij ons in Baarn.

  Bekijk onze de collectie

Vivante Bekenkamp Baarn kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Vivante Bekenkamp Baarn in Baarn voegt perfectie toe aan je interieur. Of je nu vloerbedekking op de trap, woonkamer of slaapkamer wilt, we komen het precies opmeten. Egaliseren en een ondervloer zijn ook van groot belang. We voorzien je graag van advies hierover. Na het leggen van de vloerbedekking, leveren we je vloer schoon op.

Onze collectie laminaat

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Vivante Bekenkamp Baarn in Baarn om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.