met de 6 zekerheden van Vivante

WE DRESS YOUR HOME

Nummer 1

Persoonlijk advies waar je blij van wordt

Dertien in een dozijn bestaat niet voor de Vivante woninginrichter: elk interieur is uniek en verdient een persoonlijk advies op maat. Met een luisterend oor en met oog voor jouw budget vertaalt Vivante Bekenkamp jouw woonwensen daarom in de allermooiste ideeën, in verrassende adviezen en in interieuroplossingen waar je beslist blij van wordt.

Nummer 2

Alles onder één dak voor jouw droominterieur

Waarom zou je stad en land afreizen als je bij Vivante Bekenkamp gegarandeerd alle ingrediënten vindt voor jouw droominterieur? Alle stijlen, kwaliteiten en mogelijkheden onder één dak, met het eigen Vivante label of van de allerbeste A-merken. Ga voor je lievelingskleur, kies voor de mooiste materialen, combineer je persoonlijke stijl en creëer zo het mooiste totaalplaatje bij jou thuis

Nummer 3

100% ambachtelijk vakmanschap

De toewijding van vroeger en de materialen en technieken van nu: kiezen voor Vivante is kiezen voor 100% ambachtelijk vakmanschap. Met hart voor interieurstyling, met veel kennis van zaken en met een perfectie tot in de kleinste details maakt Vivante Bekenkamp beslist het verschil.

Nummer 4

Heldere offertes en eerlijke prijzen

Een uitstekende prijs, glasheldere offertes en geen onvoorziene kosten. Bij Vivante weet je altijd precies wat het kost en wat het je oplevert: mooier wonen voor een eerlijke prijs dus.

Nummer 5

Jouw interieur blijvend in goede handen

De goede zorg van Vivante Bekenkamp houdt niet op bij de kassa. Integendeel: wij komen pietjeprecies bij je inmeten, denken creatief met je mee, geven deskundig advies, zorgen voor een perfecte montage en staan altijd voor je klaar als er eens iets is. Blijvend goede zorg voor je interieur: dat is de full service van Vivante.

Nummer 6

Kwaliteit om nog heel lang van te genieten

Of het nu gaat om de meest hoogwaardige materialen, om de uitmuntende afwerking of om de montage tot op de millimeter: Vivante Bekenkamp staat garant voor de allerbeste kwaliteit. Zo geniet je dus nog heel lang van je nieuwe aankoop.

Page up