mFLOR PVC vloeren

Vloerenspecialist Vivante Bekenkamp Hilversum verkoopt topmerk mFLOR in Hilversum

PVC-vloeren van mFLOR in de regio Hilversum, Bussum en Laren

Een mooie PVC-vloer die volledig recyclebaar is: dat kenmerkt de vloeren van mFLOR. Vivante Bekenkamp Hilversum in Hilversum heeft dit A-merk in de collectie.

We
dress
your
home

Duurzaam bezig met PVC-vloer van mFLOR

De mooie designvloeren van mFLOR hebben een aantal erg prettige eigenschappen. De PVC-vloeren van dit merk zijn volledig recyclebaar, onderhoudsvrij, beperken de loopgeluiden in je huis en zijn geschikt voor vloerverwarming of -koeling. Daarbij zijn ze zeer vochtbestendig en dus toe te passen in natte ruimtes zoals een badkamer. Schoonmaken kan zonder agressieve chemische middelen.

PVC van mFLOR vind je onder meer bij Vivante Bekenkamp Hilversum, vloerenspecialist in de regio Hilversum, Bussum en Laren.

Verschillende stijlen vloeren bij mFLOR

De PVC-vloeren van mFLOR zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stijlen: industrieel, klassiek, landelijk, modern en scandinavisch. Je vind dus altijd een hout of -tegeldessin dat in jouw leefomgeving past.

De vloeren van mFLOR gaan lang mee. Ze zijn 2,5 millimeter dik en hebben een toplaag van 0,55 millimeter.

Meer advies nodig? Kom gerust eens bij ons langs in Hilversum. We bieden verschillende uitgebreide collecties op het gebied van vloeren en ramen in de regio Hilversum, Bussum en Laren.

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Vivante Bekenkamp Hilversum kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.