Kendix gordijnen

Gordijnspecialist Vivante Bekenkamp Hilversum verkoopt topmerk Kendix in Hilversum

Gordijnen van Kendix in de regio Hilversum, Bussum en Laren

Materialen en kleuren worden door Kendix stijlvol gemixt. Bij Vivante Bekenkamp Hilversum zoeken de adviseurs samen met jou Kendix gordijnstoffen voor jouw woonstijl uit. Je hebt keuze uit prachtige dessins en spannende combinaties.

We
dress
your
home

Een mooie match met gordijnen van Kendix

Het lichtspel bepaalt het woongenot. Kendix weet dat als geen ander en past die kennis toe. Het bedrijf haalt de inspiratie uit de architectuur, cultuur, design en kunst. Dit zorgt voor een originele collectie met niet alledaagse prints en dessins. De mogelijkheden in je huis zijn hierdoor enorm. Ga jij voor exclusiviteit? Dan slaag je met de gordijnen van Kendix.


Luxe in huis met gordijnen van Kendix

Kendix gordijnen zijn verkrijgbaar bij Vivante Bekenkamp Hilversum, de gordijnenspecialist in de regio Hilversum, Bussum en Laren. Breng luxe en exclusiviteit in jouw huis met onze vakmensen.

Bekijk onze collectie

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Vivante Bekenkamp Hilversum kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.