De Ploeg gordijnen

Gordijnspecialist Vivante Bekenkamp Hilversum verkoopt topmerk De Ploeg in Hilversum

Gordijnen van De Ploeg in de regio Hilversum, Bussum en Laren

Wanneer je smaakvolle, unieke en hoogwaardige gordijnstoffen zoekt, dan slaag je met stof van De Ploeg. Vivante Bekenkamp Hilversum is in de regio Hilversum, Bussum en Laren specialist op het gebied van gordijnen en kan meer vertellen over De Ploeg.

We
dress
your
home

Subtiel lichtspel van De Ploeg

De Ploeg staat bekend om de kwaliteit van hun gordijnstoffen. Ook staat het merk voor duurzame productie met eerlijke materialen.

Met meer dan duizend verschillende stoffen vind je het subtiele lichtspel, de eigentijdse accenten of stijlvolle details die bij jouw woonruimte passen. We kleden graag je kamer met liefde en aandacht aan met de beschikbare transparante of verduisterende stoffen die we in onze collectie hebben.

Visie van De Ploeg

De Ploeg werkt met eerlijke producten en benoemt een duidelijke visie over de omgang met de wereld:

  • bewust ontwerpen, tijdloos, integer en innovatief; bewust omgaan met grondstoffen en productieprocessen.
  • bewust omgaan met de mens, optimaal comfort, mensvriendelijk en veilig
  • bewust omgaan met milieuaspecten

We bieden verschillende uitgebreide collecties op het gebied raamdecoratie in de regio Hilversum, Bussum en Laren. De interieurspecialisten van Vivante Bekenkamp Hilversum helpen je graag het interieur compleet te maken met de mooiste materialen en dessins.

Bekijk onze gordijnen

Aandacht voor jouw interieur

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Vivante Bekenkamp Hilversum kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op.

Advies en inspiratie nodig?

In onze blogs vind je meer advies en inspiratie. Hou de site in de gaten voor nieuwe blogs.