Vinyl koop je in Hilversum

Uitstraling voor thuis vind je bij Vivante Bekenkamp Hilversum

Bekijk de collectie

De beste kwaliteit vinyl koop in de regio Hilversum, Bussum en Laren

Op zoek naar comfort en gemak? Tegenwoordig is er stijlvol vinyl voor je vloer van verrassende kwaliteit. Vloerenspecialist in de regio Hilversum, Bussum en Laren heeft ook vinyl in de collectie.

 • Vinyl

  Rustig en zacht

  Vinyl heeft diverse voordelen. Zo is het duurzaam, zacht en warm aan de voeten, heel gemakkelijk in onderhoud en vochtbestendig.

  Deze vloerbedekking is tegenwoordig leverbaar in diverse structuren en eigentijdse dessins. Verlijmd op de ondervloer is vinyl geluiddempend, wat een grote mate van rust met zich meebrengt.

  Voor een langere levensduur raden we aan om vinyl volledig te verlijmen. Een van onze ervaren vakmensen komt de vloer graag bij je leggen. Vivante Bekenkamp Hilversum neemt je zo alle zorg uit handen en je hebt gegarandeerd jarenlang plezier van een vakkundig gelegde vloer.

  Wil je meer informatie of onze collectie in het echt zien en aanraken? Kom gerust eens langs bij ons in Hilversum.

  Bekijk onze de collectie

Vivante Bekenkamp Hilversum kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Vivante Bekenkamp Hilversum in Hilversum voegt perfectie toe aan je interieur. Of je nu vloerbedekking op de trap, woonkamer of slaapkamer wilt, we komen het precies opmeten. Egaliseren en een ondervloer zijn ook van groot belang. We voorzien je graag van advies hierover. Na het leggen van de vloerbedekking, leveren we je vloer schoon op.

Onze collectie vinyl

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Vivante Bekenkamp Hilversum in Hilversum om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.