Kleed je vloer en raam aan

De mooiste raamdecoratie en vloerbedekking

Alles voor raam en vloer vind je bij jou in de regio Hilversum, Bussum en Laren

In ons assortiment hebben we gordijnen en inbetweens. Ook vind je bij ons raamdecoratie zoals rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, lamellen of duorolgordijnen. Voor de vloeren hebben we PVC, vinyl of laminaat. Kleed je woonruimtes aan met smaak, aandacht en balans. Laat je verrassen door de collectie van Vivante Bekenkamp Hilversum, de vloer- en raamdecoratiespecialist bij jou in de regio.

We
dress
your
home

Gordijnen

Sfeervol, warm, gezellig, maar toch ook stijlvol. Gordijnen zijn er in vele maten, stoffen, kleuren en dessins. Welke gordijnen trek jij 's avonds dicht?

Lees verder

Inbetween gordijnen

Lekker lichtinval, zonder al teveel inkijk. Dat creëer je met inbetween gordijnen. We hebben eigentijdse stoffen en verschillende transparanties. Met welke inbetween fris jij je interieur op?

Lees verder

Tapijt

Tapijt is een echte sfeermaker: warm, zacht en stijlvol. Ga ja je voor hoogpolig of heb je toch liever een frisé tapijt onder je voeten?

Lees verder

PVC-vloer

Met de juiste PVC maak je een echt statement in je inrichting. Gemakkelijk in onderhoud met een lange levensduur. Wil jij dit gemak ook op je vloer?

Lees verder

Vinyl

Vinyl van goede kwaliteit is zacht, ietwat verend, maar toch sterk. Gemakkelijk schoon te houden. Ga jij voor een kleur of dessin op je vloer?

Lees verder

Laminaat

Laminaat, vertrouwd en degelijk. Ons laminaat is er in prachtige houtkleuren. Ga jij voor een licht vergrijsde vloer of een donker klassieke variant?

Lees verder

Vloerkleed

De smaakmaker in je interieur: een vloerkleed. We hebben ze in verschillende dessins, in vele kleuren en op maat. Ga jij voor een rond of rechthoekig karpet?

Lees verder

Rolgordijn

Praktisch en toch stijlvol. Een rolgordijn slijt niet snel en verkrijgbaar in vele kleuren en transparanties. Welk rolgordijn gaat jouw raam sieren?

Lees verder

Horizontale jaloezieën

Je zet een krachtige uitstraling neer met horizontale jaloezieën. Met onder meer de breedte van de lamellen bepaal je het uiterlijk. Ga je voor hout of aluminium?

Lees verder

Duorolgordijnen

Heel veel licht, aardig wat licht, een heel klein beetje licht, met duorolgordijnen regel je precies de lichtinval. Verkrijgbaar in veel kleuren. Op welke stand zet jij 'm?

Lees verder

Vouwgordijnen

Ze passen voor ramen met bijzondere vormen: vouwgordijnen. Geschikt voor onder meer landelijke interieurs. Hoe maak jij jouw vouwgordijn authentiek?

Lees verder

Verticale lamellen

Heerlijk voor hoge ramen, verticale lamellen. Smaakvol, comfortabel en zorgend voor balans. Hoe breed kies jij de lamellen?

Lees verder

Plissegordijnen

Goed in de plooi. Met plisségordijnen creëer je een strakke chique look. Combineer jij die van jou met een transparante variant?

Lees verder

Dupligordijnen

Honingraatstructuur houdt je huis warm, of juist koel. Dupligordijnen werken isolerend. Welke kleur past bij jou?

Lees verder

Elektrische bediening van raamdecoratie

Gemak dient de mens! Met een druk op de knop of via je mobile device regel jij je lichtinval. Wil jij ook dat de rolgordijnen 's ochtends automatisch omhoog gaan als je op moet staan?

Lees verder

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Vivante Bekenkamp Hilversum in Hilversum om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.