Het mooiste PVC voor jouw vloer

Uitstraling voor thuis vind je bij Vivante

Bekijk de collectie

Een pvc vloer op maat kun je bij jou in de regio kopen

Op zoek naar een gemakkelijke, stijlvolle en comfortabele vloerbedekking? Kies dan PVC. Vivante

bij jou in de regio is specialist op het gebied van deze vloer. Van pvc in je badkamer tot pvc op de trap, wij kunnen je helpen.

 • PVC

  Gemakkelijk en stijlvol

  Wanneer je op zoek bent naar een vloer die eruit ziet als hout of beton, maar die gemakkelijker in onderhoud is, dan is PVC op je vloer een hele goede keuze. Vivante heeft bij jou in de regio kwalitatief goede vloeren.

  Kies de vloer die past bij jouw stijl. PVC is verkrijgbaar in verscheidene kleuren, houtdessins en patronen. De vloer is bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden. De tegels of stroken hebben veel verschillen, waardoor je een vloer krijgt zonder herhalingen.

  Kies je voor PVC vloeren, dan kies je voor een vloer die lang meegaat. Omdat PVC een kunststofmateriaal is, is de vloer ook te gebruiken in natte ruimtes als keuken, badkamer of toilet. De vloer is meer krasvast en geluiddempend dan laminaat.
  Vivante heeft ervaren en vakkundige specialisten om de PVC vloer te plaatsen. We egaliseren de vloer en leggen hierop de PVC-vloer.

  Meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom bij jou in de buurt.

  Bekijk onze de collectie

Vivante kies je met een reden

vakman schap

Techniek en aandacht

De keuze voor Vivante voegt perfectie toe aan je interieur. Of je nu vloerbedekking op de trap, woonkamer of slaapkamer wilt, we komen het precies opmeten. Egaliseren en een ondervloer zijn ook van groot belang. We voorzien je graag van advies hierover. Na het leggen van de vloerbedekking, leveren we je vloer schoon op.

Onze collectie PVC

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Vivante om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.